21.5.08
MIKS?

   Mina,kui autot omav isik jagan muret paljude teistega, kellel sama mugavus kanni all ja bensiini tarbib. Mõnda aega käib juba halisemine selle üle,et bena sigakallis ja kurat kallimaks veel läheb,et "kindlasti peab hakkama aina rohkem läbi mõtlema oma sõidud", nagu räägivad juhtivad bullshitti ajavad eksperdid kuskil.
  Eks ta ole ikka nilbe küll,kui nööritakse selle asjaga, aga meie muidugi, eht eestlased, mõmiseme moka otsast ja ikka ostame edasi,mingu ta kui kalliks tahes, vaja on ju !
  Krt naabrid idas ja põhjas juba teevad aktsiooni,et need kuradima kartellijunnid hinda alandama panna, kes samas puhtalt mingisuguste spekulatsioonide põhjal krutivad pea iga päev jälle minimaalselt 30 senti benahinnale otsa. Kaval bisnis raisk,ja sisse toob kah nagu muda.
  Samas tarbijal viib vaid välja, leib on kallim - bena hind tõusis. Piimaliiter jälle kroon kallim - bena hind tõusis ja supermarketiomanikul on ju kah rohkem pappi vaja,et järgmine Q7 osta omale,et kallist bena osta.
   Miks meil siin kära ei tõsteta? Miks?
  Mõelge natuke suuremas plaanis ja tulevikku - mida rohkem selline värk maksab, seda vähem raha saate,sest palgad ei taha eriti tõusta,sest meil majandus langeb,sest seda väidavad analüütikud ja targad kuskil lahedas pangas, või instituudis. Ja mis sellest tuleneb -- raha vähem, pangalaen jääb maksmata, ei saa enam head vorsti ja leiba osta, võtad säästukast pelmeene ja Kirde saia - siis lisaks sellele, et bena ei jõua enam päris kaua osta ja sõita saab vaid äärmisel vajadusel, annad lõpuks auto ära,sest raha on vaja rohkem, et ära maksta oma Tussimere elamupiirkonna™ või Tissisalu rajooni™ pappmaja/korteri 8 tonni kuus. Titele vaja, kurat, seda Hipp beebitoitu kah jälle."Persse, vaja ema käest kartuleid küsima minna,"kirud omaette ja augustad talongi,et sõita koju makarone sööma.

   Keegi ei kaitse teid pasa eest, kui te seda ise ei tee.

3 Kommentaarid:

Anonymous Anonüümne kirjutas...

söö sitta värdjas

T mai 27, 02:07:00 PM  
Anonymous Anonüümne kirjutas...

oo,missugune intelligents minu blogi satub lugema.
loe muud juttu kah, kindlasti on sul peale seda veel midagi sarnast öelda.
debiil.

T mai 27, 04:18:00 PM  
Anonymous Anonüümne kirjutas...

Keegi vaimuhaige eksis ära lihtsalt.

N mai 29, 07:29:00 PM  

Postita kommentaar

<< Esilehele

Viimased postid :
Ja kui siin ikkagi igavaks jääb:
 
MJAU - Pohlamoos ja keeks, parim enne A.D 2005