7.4.08
OI PÜHA P*TS JA TINAVILE!!

     Issaristike küll, ma pole siia ju fakin pool sajandit midagi kirjutanud.Fakin jube ju. Issake..
Aga tegelt maitea,mul ei ole siia viimasel ajal midagi "kuldset" kirjutada olnud,sest see kas läheb meelest,mida võiks siin kajastada,või see on pasaredelil liiga madalal,et siia jõuda.
Ok, aga siis mingisuguse kiir- ja lühikokkuvõtliku reportaaži iseenest võiks ju teha.
Poliitikast ja eesti majandusest pole mõtet rääkida,sest see on täpselt samal anaalsel põhjatasandil, nagu koguaeg, seega miks raisata oma blogpinda selle peale.
Oma eluke on vaikselt edasi veerenud, viimase aja trend on autotuuning,ehk siis uued vankrirattad panin kevade tuleku auks alla, ästi kenad on.Jubä lizalt :D khm, jah.
Siis hiljuti sai käidud riigimaanteedel kihutamise asemel Kiltsi lennurajal vaatamas,kuidas minu ja kodanikkude M ja S vedruvankrid edasi liiguvad.

  Siis väike lisauudis on see,et leidsin veidi uusi pilte mjaukolasse

  Siis veel uudis on see,et airport jam on see aasta jälle. Peab minema, eelmine kord oli küll lahe.Eks näis.

  Siis veel uudist on ntx see,et selline muusikastiil(kui võib nii nimetada) nagu dubstep on "klubi"tingimusest täiesti kuulatav.Seda arvasin ka muidugi ette, kui niisama kuulata ei kannata,siis teistmoodi küll.

Jah, mida rohkem edasi pingutada,seda rohkem selline punnitatud sitt ta välja kukub.Rohkem ei kirjuta,sest ei ole midagi kirjutada, hence siin ka midagi kaua pole olnud.
Hoidke kõva ja pange õlut ja võtke naisi.
Ja siia lõppu siis kollaaž viimase aja sündmustest:
Ainsa märkusena siis see,et need libu ja homo on kodanik S'i töö kui ta scrabble tähtedega loovaks muutus. Muu on juba siis asjaosalistele ise ära tunda ja teistele niisama vaadata.
Viimased postid :
Ja kui siin ikkagi igavaks jääb:
 
MJAU - Pohlamoos ja keeks, parim enne A.D 2005