4.1.08
DE-generatsiooon, degeneratsiooon dededededegeneratsss-iii-OOO--NNN,jea!

        Alanud on uus aasta ja juba teevad komöödiat, mida juba kaua reklaamitud. PRÜGIMAJANDUS! Ma võin julgelt pakkuda, et aasta lõpus räägitakse prügikeperdusest, kui ühest aasta suursündmusest.
        Igaljuhul, see mida meie banaanivabariigis üritatakse implementeerida arenenud euroopa riikide näitel igasugustel erinevatel teemadel on juba klass omaette.
Rõhk on sõnal arenenud, mida meil siin veel asja normaalse funktsioneerimise jaoks ei ole.Üritatakse teha asja,millest pole sittagi aimu ja kui on vaja siis oma liikvele lükatud rege juhtida, aetakse selle asemel paska:
          (quote postimehe online intervjuust tarkade meestega)
   Kas ma saan ikka õigesti aru, et kui ma näieks tahan ära visata kogemata külmkappi ununenud realiseerimisaja ületanud jogurti siis pean kasutama selleks kolme erinevat konteinerit? Kõigepealt teen topsi lahti, lootes et see ei ole veel nii halvaks läinud, et kõik laiali pritsib. Valan sisu biojäätmetesse, kaane panen olmeprügi kasti, siis jooksen tuppa, pesen topsi puhtaks ja viin siis selle pakendi konteinerisse.

[Andres Siplane]: Soovitan toiduaineid mitte ülearu muretseda vaid ikka tarbitavates kogustes.
wtf nagu??? räägi asjast, mitte ära aja mingit hülgemöla suust välja.demagoogia on selge küll sul.
[Agu Remmelg]: Kui olete valmis kõike kirjeldatut tegema, siis see sobib hästi. Kui aga ka see üks tops avamata segaolmejäätmete sekka visata, ei teki sellest olulist probleemi. Ka oma tegevuse korraldamisel tasub talupojamõistusega asju hinnata.
vähemalt teine kutt vastas ümber nurga ära.
--
     Minul tulevad kogu selle pakendimajandusega sellised mõtted:
Kunagi NSV liidu ja Wabariigi algusaastatel seisti pikas järjekorras,et saaks piima/leiba/vorsti/õlut etc. - nüüd aga - seisame kõik "rõõmsalt" supermarketi purgi ja pudelimasina järjekorras, sest neid pole piisavalt+need panevad pange ja kui ikkagi õnnestub kõik oma taara sinna auku ära vägistada,mida ta kõike ära ei tunne sellegipoolest,siis saame 25-70 eeki raha.JUHHEEIIII!
Sama lugu avalike punktidega,kuhu väidetavalt võib oma pasa tassida. Ma võin tonni vahele panna,et need saavad olema pungil täis ja sinna ei mahu enam juurde,ning tyhjendatakse korra kuus. Yeh, isegi järjekorras ei saa seal seista, lihtsalt pole oma paska kuskile panna.
Nii,siis teine asi, mis on absurdne ja idiootne, rääkimata mõttetusest on siis prügi sorteerimine, aga sealjuures peab oma prügi pesema ja triikima ja maitea veel mida. Mul pole midagi selle vastu,et erinevat sorti solk ja sitt ära jaotada, lihtsam ja kasulikum igaljuhul, äkki isegi elame kauem tänu sellele vms. Aga miks peab niimoodi üle võlli asjaga panema?? Pese oma piimapakid ja jogurtitopsid ära,sest muidu ei kõlba. Naahui..?
Igaljuhul, kogu see majandus on nii toores ja noor(kuigi üritatakse jätta muljet,et me oleme siinmail juba nii prood kogu selle asjaga,et laksust peaks töötama kõik,nagu arenenud naabritel) et aega läheb ja revolutsiooni saab veel. Kõvasti kõneainet meediale ja elanikele.Eks aegade algusest on olnud seni kõik rahulik,kuni minnakse raha kallale,või mingi teema tehakse kommertsiks ja rahaliseks, siis on vittus, kui viisakalt väljendada. Jõuame meiegi sinna,kui valusaks andmiseks läheb.
Mina igaljuhul kavatsen seaduse ja regulatsioonide auke ja nüanse ära kasutada,sest keegi ei keela ka oma pesemata ja täis jogurtitopsi üldprügi sisse visata.Niiet fuckit. Ja vaadake ikka,et te omale liiga palju toitu koju ei osta, mudu peate lasnagorski taha sõitma, et oma leivaviil ja vorstinahk ära visata.

1 Kommentaarid:

Anonymous Anonüümne kirjutas...

(Y) Mul ei ole sõnu lihtsalt, mine meediasse tööle mees, sul on annet :D tra küll, kõht kõveras :D


Kodanik M.

R jaan 04, 11:54:00 PM  

Postita kommentaar

<< Esilehele

Viimased postid :
Ja kui siin ikkagi igavaks jääb:
 
MJAU - Pohlamoos ja keeks, parim enne A.D 2005