19.1.08
Toyota = SITT

     Tegelt ma olen juba mõnd aega arvamusel, et toyota teeb rõvedaid ja mõttetuid autosid. Ja ega normaalsed inimesed ISE endale toyotat ikka ei osta.Kellel olude sunnil tuleb sellisega liikuda, peab kaasa tundma, sest ega ei ole kerge mingi sitajunniga liikluses ringi surada...
     Tõsi, toyotal on ka kenasid autosid olnud(supra,celica),aga need kutid, kelle vaimusünnitised need kenad on, pole enam toyota palgal nähtavasti.Igaljuhul on lugu selline, et luuakse siis automaailmasse kas sitajunne/pirukaid või pelmeenikujulisi purke. Observe:

Nii, see on toyota Aygo , meeldiv tutvuda, kõrvadega junn.Tagantpoolt on ta sama rõõmus igaljuhul:


Järgmisena Ökopedekate unistus: Prius. Öko? - võibolla. Küürakas ja debiilne peresõiduk - Kindlapeale!


Nii, siis on sita sees müttajate abimees: Land Cruiser -

Ma nagu midagi mäletan,et kunagi nägi see sama asi parem välja, aga junnidisainertiim siiski ei saanud vastu panna ja välja tuli suurepärane mudakärss.

Ja viimasena meie suurim sõber Yaris. Uus on veel pelmeenim, kui eelmine aga kõige lahedam on see, et tuuningupeded võivad seda pimpida lõputult, aga kokkuvõttes on see ikkagi yaris ja see on sitt(kuubis):


     Vot nii siis on lood.Kindlasti on jaapanlastel mingi eriline diil,et peavad dekaadi rõvedaid junne tegema, ja siis müüginumbrite pealt saavad boonust, et palju lolle leidub,kes sitta ostavad ja sellega ilgelt rahul on.
Aga nagu üks tuttav ütles: "Uued autod on sitad." Ja seda nad ka on. Ka minu oma käib sinna alla ilusti, kuid vähemasti on see ilusam,kui kõik praeguse aja toyotad.
punkt
Viimased postid :
Ja kui siin ikkagi igavaks jääb:
 
MJAU - Pohlamoos ja keeks, parim enne A.D 2005