31.8.07
Asjad, mis viimasel ajal väga närvi ajavad

     Tere kallis lugeja.Täna on hea päev - täna on uus hittpostitus!!
Jõudsin järeldusele,et aeg on jõudnud sinnamaale,kus raevulimiit on saanud täis ja lõpuks saab kirjutada siia midagi,mis on tõesti südamest.

I.Töötan päevad läbi arvutitega ja paraku olen nüüd juba liiga palju(2 korda) pidanud kokku puutuma uue ja hypersuperheapisteetskõva windows Vista(pizdaa) ´ga.See tekitab puhast raevu, kuidas saab niivõrd perse keerata ühe OPsüsteemi, mida nüüd jõhkralt peale surutakse, olgugi, et tootja isegi teab, et see on vigu täis, ebastabiilne, aeglane,kasutajale suhu sittuv, ära pedereeritud, "blingiks" , smoothiks ja glassiks tehtud ning sealjuures täiesti kasutukõlbmatuks loodud KÕIGE JUBEDAM SITANIKERDIS,MIDA VIIMASEL AJAL TALUMA OLEME PIDANUD!!! Isegi norton antiviirus on parem, sest seda EI PEA omale ostma ja kasutama. Vista aga ronib aknast ja uksest sisse, surub meid loomajõuga põrandale ja situb meid täis, ise naerdes. Ma tean, et ma konservatiiv olen, aga kui juba suurem osa maailma arvutikasutajatest sama arvab, siis TÕMBA IKKA VITTU OMA VISTAGA!
Uuem pole alati parem ja seda oskab microshit tõestada küll.Ja ka teised kombainiga sitatootjad.
Elagu WXP,mis tänu uudsele pasamerele on saanud uue väärtuse.
Ma arvan,et edasine elu tuleb vist linuxi peale suunata,sest suhu sittuda ma endale ei lase ja ei soovita seda ka teistele.
Ja türa need restartimised iga debiilsuse peale.KAO VITTU JA SURE,kuradi tarakan raisk.

II.Tundub,et Tallinnas on hakatud teostama odavaid või tasuta ajueemaldusoperatsioone.Või siis on see tegelik ajude väljaränne alanud.Lihtsalt paneb mõtlev organ leekima ja alles jääb DEBIILIK! ja DEBIILIK sõidab ju autoga kah.Aga autoga tuleb ju parkida kah vahest.Jah, kahjuks.Ja see on väga raske.Peab mõtlema, aga millega sa ikka mõtled,kui Onu Aju ära läks.Sellest tulenevalt ongi mul vererõhk 534,6 sest töö juures parkida ei saa, kuna DEBIILIKUD pole teistega arvestamisest ja ruumisäästlikust parkimisest kuulnudki.Üks päev näiteks parkis üks DEBIILIK mind oma Taatsija Loooganiga(ega keegi muu sellise autoga ei sõidaks kah) kinni,niiet ma pidin kõrvalistuja poolt rooli ronima.ToOOREEE!Kange kiusatus oli talle võtmega sõnum jätta,et ta on väga intelligentne ja tore inimene.
Ja kindlasti võivad paljud teisedki rääkida igapäevastest juhtumitest,mida näeb linnapeal liikudes päevas üle ühe korra, kui DEBIILIK on jälle ühistransporti nussinud või suunatule lisavarustus liiga kallis on olnud.
Täitsa perses raisk, muud pole öelda.
Ja lõpetuseks. Pühendan selle posti kõigile DEBIILIKUTELE ja asjadele, mis mind marru ajavad.
Neela võmpa, libu!
Viimased postid :
Ja kui siin ikkagi igavaks jääb:
 
MJAU - Pohlamoos ja keeks, parim enne A.D 2005